Heineken Zoeterwoude

heineken

Super leuk!! Met ingang van februari 2016 gaat Heineken Zoeterwoude Sporten met Irene. We gaan sportief wandelen, bootcampen en yoga-en. Heerlijke sporten om de (werk)dag mee af te sluiten, het hoofd leeg te maken en weer fris naar huis te gaan. Lees hieronder wat we tijdens de verschillende lessen precies gaan doen.

Alle lessen beginnen om 15.45 uur en duren een uur. Yoga en sportief wandelen zijn op dinsdag (vanaf april ook op donderdag) en bootcamp is op maandag en donderdag (maar deze lessen gaan veelal buiten Sporten met Irene om). 

Medewerkers van Heineken kunnen hier inschrijven voor de lessen (maar lees eerst even de algemene voorwaarden Heineken die van toepassing zijn)

De sporten:

Yoga: een krachtige en dynamische vorm van yoga ondersteund door ademtechniek, afgewisseld met ontspanningsoefeningen. De in- en ontspannende oefeningen wisselen zich in een fijn tempo af. De yoga vindt plaats in ‘Het Groene Hart’. Matjes zijn aanwezig. Trek voor de les makkelijk zittende kleding aan (met eventueel een vest die makkelijk uit en weer aan gedaan kan worden bij bv de eindontspanning).

Sportief wandelen: Lekker wandelen op het terrein,  rond de ‘voetbalvelden’, door het dorp of heerlijk in de polder afgewisseld met spierversterkende oefeningen voor benen, armen en core. De oefeningen worden gedaan zonder te springen en met eigen lichaamsgewicht. Er worden geen gewichten of andere accessoires gebruikt. De training zal zich kenmerken door laagdrempeligheid, waarbij met de oefeningen opties kunnen worden gegeven voor wat meer uitdaging. We verzamelen bij ‘de Hooiberg’. Ook voor deze les zijn makkelijk zittende kleding en schoenen gewenst. 

Bootcamp: dit is een stoere (full body) training in de buitenlucht, waarbij conditionele oefeningen worden afgewisseld met kracht, coördinatie en lenigheid. Het is eveneens een type training waarbij resultaat gegarandeerd is en met een hoge ‘fun-factor’!! 1 keer per maand is ‘Sporten met Irene’ betrokken bij deze lessen.

Heb je nog vragen over de verschillende sporten? Mail me gerust irene@sportenmetirene.nl