Op stap met Irene

Ik ga aan de wandel !! Wie gaat er mee?

IMAG2304

Twee dagen struinen door de duinen, afgewisseld met mooie rustplekken, lekkere lunches en een fijne overnachting. Wat een heerlijk idee. In totaal lopen we 64 km (verdeeld over 2 dagen, beide dagen 32 km) en na thuiskomst heb je het idee even helemaal weg te zijn geweest. 

Wat zijn de plannen?

Dinsdag 9 mei om 09.00 uur, vertrekken we met de trein van Leiden Centraal naar Den Haag Centraal. Via het Haagse Bos lopen we Den Haag uit richting Wassenaar en gaan we door een schitterend duingebied naar Katwijk. Daar is een mogelijkheid tot lunch in een strandtent (na 21 km). Door de duinen naar Noordwijk en na Noordwijk wandelen we nog ongeveer 3 km voor het diner en de overnachting in Hotel Restaurant de Witte Raaf.

De volgende dag gaan we na een heerlijk ontbijt door de duinen en over het strand naar de Zilk. Daar duiken we de Waterleidingsduinen in en kunnen we lunchen in Vogelenzang (na 18 km). Dan richting Zandvoort, maar voordat we daar zijn, buigen we af richting Haarlem. We sluiten deze 2 dagen af op de Grote Markt in Haarlem en gaan weer met de trein van Haarlem naar Leiden Centraal.

Voor wie geschikt?

Je loopt uiteraard op je eigen benen. De afstand mag een uitdaging zijn, maar je moet wel gewend zijn om te wandelen. Afhankelijk van de deelnemers, lopen we of als groep of gewoon zelf of in kleine groepjes. Iedereen krijgt in ieder geval een routebeschrijving mee, wat er voor zal zorgen dat niemand ‘verdwaald’ of iets dergelijks. Dineren doen we wel met elkaar.

Deze 2daagse is uitermate geschikt voor de mensen die in training zijn voor een 4daagse. Je kan zo prima zien hoe je ervoor staat. En verder is ieder ander meer dan welkom!! Je loopt met je eigen bagage op je rug. Een klein dagrugzakje voldoet hiervoor prima. 

Kosten: € 130,00 (hier kan je je inschrijven en betalen). De kosten zijn op basis van een 2persoonskamer. Inschrijven voor 1 mei!

Dit is exclusief bus- en treinreis (treinreis heen €3,50, treinreis terug €5,80), eventuele lunches en de drank tijdens het diner. En dus inclusief: 2 dagen schitterend wandelen door een uniek gebied met uitgewerkte route (LAW 5 Nederlands Kustpad), diner (3 gangen diner), overnachting en ontbijt en de toegang in de verschillende duingebieden.