Wandelen met Irene

polder_cropped

Wandelen is gezond. Volgens wetenschappers is het zelfs de beste vorm van lichaamsbeweging. En niet alleen vanwege de buitenlucht: slechts een half uur stevig wandelen per dag vermindert de kans op hart- en vaatziekten al aanzienlijk, zo is uit recent onderzoek gebleken. Wandelen is ook goed tegen stress. Verder brengt wandelen ons in contact met natuur en landschap. 

Wandelen is zonder meer geschikt voor iedereen met twee voeten, twee ogen en zonder ernstige gezondheidsproblemen. Maar ook wie tobt met zijn gezondheid, moet niet te snel deze site wegklikken. Bij het herstellen na een langdurige ziekte of blessure is wandelen zelfs de beste en veiligste vorm van lichaamsbeweging.

Enthousiast geworden? Bij ‘Sporten met Irene’ kan je elke maandagavond komen wandelen. Om 20.00 uur wordt er verzameld bij Café de Meester in Zoeterwoude voor een uur wandelen. De wandelgroep is gecombineerd met de XCO groep. Vanuit het verzamelpunt wordt er een rondje van ongeveer 5 km gewandeld. In de zomer kunnen we heerlijk de mooie Zoeterwoudse polders in, in de winter gaat het rondje (meestal) over de verlichte wegen.

Voor wie: alle vrouwen

Wanneer: elke maandagavond om 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur

Waar: verzamelen bij Café de Meester

Kosten: € 6,50 / maand

Reflectie-hesje en/of ledlampjes zijn in het donker verplicht!

Voor meer informatie: irene@sportenmetirene.nl / 06 1590 1899

Inschrijven