Borstcrawl met Irene

swimmer-659906_1920

Zwemmen is heerlijk! Je glijdt gewichtsloos door het water; alleen maar jij en je ademhaling. Het is niet voor niets dat het zo enorm toegenomen is in populariteit. Het was altijd al populair, maar nu wil iedereen de borstcrawl kunnen. En ik begrijp dat….

Daarom is het ook zo fijn dat je nu in Zoeterwoude een borstcrawlcursus kan volgen. Zo kan ook jij het leren! Of misschien kan je het al, maar wil je de beweging perfectioneren?! Ook dat kan! Op woensdag 22 mei begint er in Zwembad Haasbroek te Zoeterwoude een 8weekse cursus. Om 19.15 uur voor de beginnende en om 20.00 uur voor de gevorderde zwemmer. De beginnende zwemmer kan uiteraard al wel zwemmen, maar wil nu de borstcrawl leren.

Onder leiding van een gekwalificeerde trainer (Richard Broer) word je meegenomen in de mooie wereld van het zwemmen…. ;-).

De feiten op een rijtje:

Data: 22-29 mei, 5-12-19-26 juni en 3-10 juli

De lessen duren 45 minuten.

Kosten: €89,00 (er is alleen in te schrijven voor de hele cursus, als je een keertje niet kan, is er geen geld teruggave)

Inschrijven doe je door middel van het kopen van de strippenkaart (beginner / gevorderden).

De cursus staat open voor iedereen (man/vrouw) boven de 18 jaar. Er zijn verder geen mitsen en maren…. Voor de cursus heb je een goed zwembrilletje nodig en is het heel fijn om een snorkel en (korte!!!) zwemvliezen te hebben. Een plankje en pull buoy zijn aanwezig en hoef je dus niet zelf aan te schaffen.